viernes, 22 de febrero de 2008

Nada Surf torna amb 'Lucky' a finals d'abril

El trio novaiorquès Nada Surf ha anunciat que tornarà a Espanya per realitzar una altre minigira després del l'èxit que van tenir els seus concerts de principis de mes. Barcelona, Múrcia, Madrid i València són les ciutats escollides per poder gaudir de Lucky, l'últim treball dels nord-americans.


Els amants de la bona música indie estan d’enhorabona, i és que la bona acollida que ha tingut Lucky entre el públic espanyol, que va omplir els concerts de Madrid, Vigo i Bilbao amb els que Nada Surf va donar inici a la gira mundial de presentació del disc, ha fet que els nord-americans tornin a donar una nova oportunitat a tos aquells que no els vam poder veure fa unes setmanes. Barcelona, Múrcia, Madrid i València seran l'escenari, del 27 al 30d'abril, dels quatre concerts que els novaiorquesos han anunciat ja de manera oficial.

La banda nord-americana està reben un gran reconeixement arreu del món pel seu cuidat i treballat tercer compacte Lucky, en el qual trobem col·laboracions de Ben Gibbard, de Death Cab For Cutie, John Roderick, de Long Winters, Ed Harcourt o Phil Wandscher, guitarrista de Jesse Sykes & the Sweet Hereafter. Si a tot això se li suma que el disc original només es pot trobar en el seus concerts i sense pagar res més que l’entrada, no hi ha dubte que aquesta és una de les millors notícies dels darrers mesos pels amants del bon indie.


Barcelona - 27 d'abril, Razzmatazz 2
Murcia - 28 d'abril, Auditori Victor Villegas
Madrid - 29 d'abril, Sala la Riviera
València - 30 d'abril, Greenspace

Venta d'entrades -
ticktackticket

No hay comentarios: