viernes, 28 de marzo de 2008

Aquest cap de setmana no et quedis a casa!

En algunes ocasions els caps de setmana es poden convertir en una rutina; la mateixa gent, els mateixos locals, la mateixa música, etc. Per això, des d'iBlog et vull proposar una sèrie de locals a visitar per conèixer nous ambients i poder gaudir de la música que més ens agrada.

Barcelona

-Razzmatazz: S’ha convertit en un símbol de la vida nocturna barcelonina. Tot i comptar amb quatre ambient diferents, des d’aquí et recomanen les sales:

  • Pop Bar: Trobaràs una gran selecció del millor pop nacional i internacional actual combinat amb els grans clàssics en un espai marcat per una gran vidriera de 103 m2.
  • Rex Room: És una mena laboratori d’investigació en el que et sorprendran les combinacions de música electrònica amb grans temes de punk y rock.

-La [2] de Nitsa: Sala de concerts amb un excel·lent selecció musical per la qual passen infinitat de petites bandes espanyoles i europees que al cap de pocs mesos ja es troben tocant en els grans festivals.

-Sidecar: Històric local barceloní que combina els concerts, amb nits de revival del millor pop dels anys 80 i alguna que altre sessió de dj's convidats de diferents països.

-Benidorm: Petit local del barri del Raval que compta amb una gran decoració i un ambient molt acollidor per gaudir de l'indie més actual.

L'Hospitalet del Llobregat

-Depósito legal: 16 anys avalen el primer local català o es va començar a programar música independent. Lloc acollidor, decoració cuidada, bona música i gran ambient; la combinació perfecte per passar una gran nit.

Tarragona

-El Cau: Un clàssic de la capital tarragonina que es troba situat dins d'una bòveda del circ romà. La música varia segons els dia, però sempre sonen els temes imprescindibles.

Lleida

-Zappa: Petit local de la capital del Segrià en el que podràs escoltar el millor pop-rock nacional i anglès combinat amb els clàssics.



Ver mapa más grande

1 comentario:

gui dijo...

Bona selecció de locals!
Seguire el blog d'aprop jeje
Salut