jueves, 3 de abril de 2008

FIB i Summercase, en peu de guerra

Dos dels grans festivals estatals segueixen enfrontats per l’hegemonia de l’escena indie nacional. Si en un primer moment va ser el Summercase qui va reptar al FIB fixant el festival en les mateixes dates, ara és el festival castellonenc qui ha reaccionat anunciant la celebració d’un nou esdeveniment que el complemetarà, el Saturday Night Fiber.

L’organització del Festival Internacional de Benicàssim ha confirmat un rumor que ja sonava feia temps; l’expansió del festival fora de la ciutat. Tot i que moltes veus apuntaven que el destí podria ser Catànbria, finalment Madrid serà l’escenari del Saturday Night Fiber, que tindrà lloc el 19 de juliol coincidint amb la penúltima jornada del FIB i el segon dia del Summercase.

Aquesta iniciativa és un cop molt dur per a les esperances de Sinnamon, la discogràfica que organitza el Summercase i que volia comprobar la fidelitat dels seus seguidors competint amb Benicàssim. La reacció de la direcció del FIB ha estat ràpida i contundent, ja que desplaçarà a Madrid bandes com My Bloody Valentine, Babyshambles, Siouxie, The Rumble Strips o Mika, que de ben segur restaran força públic a la segona jornada de concerts del Sumercase.

Tot i que aquesta lluita per l’hegemonia de l’escena indie estatal és positiva en aspectes com els grans cartells d’ambdós festivals, a la vegada aquesta competència afecta negativament al públic. Un gran nombre de seguidors haurà d’escollir entre algunes de les seves bandes de referència i, a la vegada, els preus de les entrades es veuran augmentats. De moments, les entrades per al Saturday Night Fiber sortiran a la venta per un preu inicial de 50 euros.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.