viernes, 11 de abril de 2008

Shout Out Louds triomfen a Barcelona

La banda de pop sueca formada l’any 2001 va demostrar tot el seu potencial en el concert del passat tres d’abril a la sala Razzmatazz. Al voltant de tres-centes persones van omplir la petita però encantadora sala de concerts i van gaudir dels que molts crítics anomenen hereus de The Cure, una carta de presentació immillorable.

El concert havia aixecat moltes expectatives, i com s’esperava, totes elles van anar complint al llarg de la poc més d’hora i mitja d’actuació. Des de l’inici amb South America es van succeir les cançons del seu darrer disc, Our Ill Wills. Els matisos d’una veu que sona a l’ànima de The Cure, Robert Smith, unes cuidades atmosferes sintètiques creades per la teclista i el pols ballable que aporta la bateria, van fer les delícies de tots els allà presents.

Amb aquest concert, la banda sueca que ja té set anys de vida, es va confirmar a Barcelona com un referent de l’emo-pop internacional. A més, el públic va poder veure les semblantes amb la banda de Robert Smith, però a la vegada vas confirmar que Shout Out Louds no és només una banda que s’assembla a un del grups històrics, sinó que és una formació amb tanta qualitat com aquesta.


Shout Out Louds - Razzmatazz

No hay comentarios: