jueves, 29 de mayo de 2008

Avui comença l'eclèctic Primavera Sound


Després de molts mesos d’espera, els aficionats a la bona música estan d’enhorabona, ja que avui es dóna el tret de sortida al reconegut festival Primavera Sound. Les actuacions de Portishead i Public Enemy seran el principal reclam del primer dels tres dies de concerts programats al Forum.

Més d’un centenar de bandes nacionals i internacionals desfilaran durant avui, demà i dissabte pels diferents escenaris que formen el Primavera Sound. L’edició d’enguany, que ja es considera com una de les més eclèctiques de la història del festival, tornarà a ser un referent a nivell europeu gràcies a la seva combinació d’estils undergorund que espera superar els 60.000 espectadors.


El trio de Bristol Portishead serà la principal estrella del cartell amb una doble actuació després de més d'una dècada sense trepitjar els escenaris. La banda anglesa presentarà Third, el seu nou treball que ja ha rebut crítiques molt positi-ves. Un d’aquests dos concerts es celebrarà a l’Auditori del Fòrum, amb capacitat per a 3.200 persones, amb un preu complementari a l’abonament del festival de dos euros.


Pel que a les bandes històriques que visiten el Primavera 2008, s’ha de destacar State, Devo, Dinosaur Jr., The Sonics, Subterranean Kids, Eric''s Trip, Mary Weiss, Mission of Burma, Trd, Grs, Och Stenar, Tindersticks y Les Savy Fav. A més, un altre dels grups destacats serà Cat Power, una de les sensacions dels darrers anys en el panorama indie.

A l’altre vessant del festival trobem les que segurament seran les gran bandes del propers anys. Plas Autolux, MGMT, The Mary Onettes, The Go! Team, Vampire Weekend, The Felice Brothers, Animal Collective, Bill Callahan, Nick Lowe, Kinski, Gentle Music Men, It’s not not i Silver Jews, entre d’altres, de ben segur que sorprendran al gran públic oferint concerts de molta qualitat.


Video promocional Primavera Sound 2008

No hay comentarios: