miércoles, 14 de mayo de 2008

Radiohead serà el cap de cartell del Daydream

La banda anglesa Radiohead sera el cap de cartel del festival Daydream que es celebrarà a el proper 12 de juny al Fòrum. Aquest festival de recent creació, aquesta serà la seva primera edició, neix com un esdeveniment per a gourmets musicals que no es volen perdre l’únic concert de Radiohead en territori espanyol aquest 2008. Les entrades ja estan a la venta a un preu de 64 euros.

La resta del cartell gira al voltant de la que molts consideren la millor banda de rock independent del últims anys. Totes les bandes i djs participants, com Bat for Lashes i Cristian Vogel, guarden algun tipus de relació amb el grup anglès, ja sigui en un sentit estrictament musical o més conceptual tots han influenciat a Radiohead, s’han vist influïts per ells o, simplement, són admiradors.

En aquest sentit, seguint aquest fil conductor marcat per la qualitat, Daydream també comptarà amb la actuació en exclusiva del Ensemble Nacional de España de Música Contemporanea, que presentarà a l’Auditori del Parc del Fòrum Off Computer. Amb un repertori basat en temes de Jonny Greenwood, alguns d’ells en primícia mundial, i en la revisió en clau de música contemporània de cançons del llegendari àlbum de la banda Ok Computer, l’orquestra formada per catorze membres oferirà un recital de luxe.

No hay comentarios: